Szobák

Body: 

Standard stúdió

30-32 m2-es stúdió. A szobákban előszoba, felszerelt teakonyha, és fürdőkádas fürdőszoba található. A teakonyha 100 literes hűtővel felszerelt, ami minibárként is funkcionál. Standard szobáinkban 81 cm-es LED TV 18 programmal és telefon vehető igénybe. Az ágyak szétválaszthatók. Standard stúdióink légkondicionáltak. Ingyenes WIFI érhető el szállodánk teljes területén.
Standard stúdióinkat 2013 júliusában teljesen újrabútoroztuk! Minden szobánk nemdohányzó.

Elismerések

Büszkék vagyunk rá, hogy szállodánk több, vendégeink elégedettségén alapuló díjat is kapott hazai és nemzetközi honlapoktól.

tovább olvasom

Deluxe stúdió

30-32 m2-es légkondicionált, magas minőségű stúdió. A szobákban egy légtérben helyezkedik el az előszoba és a felszerelt teakonyha, külön nyílik a zuhanykabinnal vagy káddal és hajszárítóval felszerelt fürdőszoba. A teakonyha minibárként is működő 150 literes hűtővel, vízforralóval, illetve kávé és tea bekészítéssel rendelkezik. Deluxe szobáinkban 101 cm-es LED-TV 18 programmal és telefon vehető igénybe. Az ágyak szétválaszthatók. Ingyenes WIFI érhető el szállodánk teljes területén. Korlátozottan igényelhető összenyitható stúdió! Minden szobánk nemdohányzó!

Legjobb ár garancia

Nem kell tovább keresgélnie! Szállodánk honlapján a legjobb árakat találja, és erre garanciát is vállalunk.

tovább olvasom

Deluxe Apartman

55 m2-es légkondicionált, magas minőségű apartman. A 2 szoba 4 ággyal, előszobával rendelkezik, felszerelt teakonyha és zuhanykabinos fürdőszoba (hajszárítóval) található benne. A teakonyha minibárként is működő 150 literes hűtővel, vízforralóval, valamint kávé és tea bekészítéssel áll vendégeink rendelkezésére. Az apartmanban 101 cm-es LED-TV 18 programmal és telefon vehető igénybe. Az ágyak a nagyobb szobában szétválaszthatók. Apartmanunk nemdohányzó. Ingyenes WIFI érhető el szállodánk teljes területén.

Rólunk írták

"A szívélyes fogadtatás, a kedves és figyelmes kiszolgálás, a tiszta és kellemesen berendezett, minden apró részletében figyelmességet tükröző szoba...."
tovább olvasom

Szállodánk honlapján garantáltan a legjobb árakat találja, és erre garanciát is vállalunk. Amennyiben mégis olcsóbb árakat talál valamelyik szállásfoglaló portálon, kérjük jelezze nekünk. Mi amellett, hogy megadjuk Önnek ugyanazt az árat, VIP bekészítéssel köszönjük meg, hogy felhívta erre figyelmünket.
FONTOS: az áraknak ugyanarra az időszakra és ugyanarra a szobatípusra kell vonatkoznia, ugyanolyan fizetési és lemondási feltételekkel.
ÚJDONSÁG! 81 cm-es Smart-LCD-TV minden Deluxe Szobában! Hozza el kedvenc zenéit, filmjeit USB-n! Érezze magát otthon! Tovább olvasom