Hotel Charles - Időtöltés Budapesten

Body: 
Tegye félre az útikönyveket és ismerje meg az igazi Budapestet! Recepciósaink személyre szabottan ajánlanak az operaműsortól akár a legmenőbb party-helyekig. 10-féle városnéző program 30 nyelven, buszjegy és Budapest Kártya az egyéni felfedezésekhez. Fürdő- és koncertprogramok, Michelin csillagos éttermek és romkocsmák. Ejtőernyős ugrás vagy romantikus séta. Mindenben segítünk. Kezdje nálunk az élményeket is!
tovább olvasom

János Étterem

7 órától bőséges büféreggeli, hogy jól induljon a nap. Déltől a’la carte választék: helyiek körében is népszerű magyaros ételek (gulyás leves, borjú paprikás), halak, olaszos tészták, különleges csokitorta, és az örök kedvenc bécsi szelet. Nap zárásaként a teraszon finom magyar borok, gyertyafényes romantika.
tovább olvasom

Ünnepélyes díszfal avatás a János étteremben

November 19-én ünnepélyes keretek között avatták fel a János étterem óriás festménnyé átalakított falát, melyet az étterem díszeként eddig is meghatározó szerepet játszó, már létező festmény alkotója, Székács Zoltán festőművész, valamint Pataky Péter és Péntek Ferenc díszítőfestők készítettek a meglévő műalkotás köré, annak stílusában. Az aranypecsétes fal az eleganciát és a minőséget szimbolizálja, meleg színeivel kellemes hangulatot teremt a János étterem különleges ízeihez.

Az újonnan felavatott fal méltón egészíti ki a szálloda szobáit díszítő, szintén a művész által készített képeket.

A János étterem szeretettel várja az ínycsiklandozó ízek kedvelői mellett a kortárs művészet iránt érdeklődőket is.

Megújult külsővel vár a Hotel Charles!

Szállodánk külső homlokzata megszépült. Az új színek mellett modernebb, hangsúlyosabb lett bejáratunk is. A felújításoknak még koránt sincs vége, folyamatosan próbálunk lépést tartani vendégeink igényeivel. Hamarosan megújul a belső homlokzat és folyosóink is felújításra kerülnek a tél folyamán!