Szobák

Body: 

Standard stúdió

30-32 m2-es stúdió. A szoba, előszoba, felszerelt teakonyha minibárként is működő hűtővel (100 L), fürdőszoba káddal. A szobában TV 18 programmal és telefon található. Az ágyak szétválaszthatók. Standard stúdióink egy része klímával ellátott, melyet felárért igényelhetnek. Ingyenes, gyors WIFI.
Standard stúdióinkat 2013 júliusában teljesen újrabútoroztuk!

Elismerések

Büszkék vagyunk rá, hogy szállodánk több, vendégeink elégedettségén alapuló díjat is kapott hazai és nemzetközi honlapoktól.

tovább olvasom

Deluxe stúdió

30-32 m2-es légkondicionált, magas minőségű stúdió. A szoba egy légtérben az előszobával és a felszerelt teakonyhával, minibárként is működő hűtővel (150 L), fürdőszoba zuhanykabinnal vagy káddal, hajszárítóval. A szobában 81 cm-es Smart-LED-TV 18 programmal, telefon, található. Az ágyak szétválaszthatók. Ingyenes, gyors WIFI. Korlátozottan igényelhető összenyitható stúdió!

Legjobb ár garancia

Nem kell tovább keresgélnie! Szállodánk honlapján a legjobb árakat találja, és erre garanciát is vállalunk.

tovább olvasom

Deluxe Apartman

Kb. 55 m2-es légkondicionált, magas minőségű apartman. 2 szoba 4 ággyal, előszobával, felszerelt teakonyha minibárként is működő hűtővel (150 L), fürdőszoba zuhanykabinnal, hajszárítóval. Az apartmanban 81 cm-es Smart-LED-TV 18 programmal és telefon található. Az ágyak a nagyobb szobában szétválaszthatók. Ingyenes, gyors WIFI.

Rólunk írták

"A szívélyes fogadtatás, a kedves és figyelmes kiszolgálás, a tiszta és kellemesen berendezett, minden apró részletében figyelmességet tükröző szoba...."
tovább olvasom

Szállodánk honlapján garantáltan a legjobb árakat találja, és erre garanciát is vállalunk. Amennyiben mégis olcsóbb árakat talál valamelyik szállásfoglaló portálon, kérjük jelezze nekünk. Mi amellett, hogy megadjuk Önnek ugyanazt az árat, VIP bekészítéssel köszönjük meg, hogy felhívta erre figyelmünket.
FONTOS: az áraknak ugyanarra az időszakra és ugyanarra a szobatípusra kell vonatkoznia, ugyanolyan fizetési és lemondási feltételekkel.
ÚJDONSÁG! 81 cm-es Smart-LCD-TV minden Deluxe Szobában! Hozza el kedvenc zenéit, filmjeit USB-n! Érezze magát otthon! Tovább olvasom