Elismerések

Body: 

Büszkék vagyunk rá, hogy több, vendégeink elégedettségén alapuló díjat is kapott szállodánk. Ezzel bebizonyosodott egyik legfőbb célkitűzésünk eredményessége. Célunk, hogy vendégeinket a tőlünk telhető legnagyobb törődéssel szolgáljuk ki, maximális figyelemben részesítsük őket. A közismert Tripadvisor, mint független, nemzetközi értékelő honlap több éve díjaz bennünket, mint a pozitív visszajelzések alapján különösen ajánlott szállodát. Legutóbb egy elismerő táblácskát is kaptunk tőlük, mellyel a Hotel Charles-t a legjobb ár-érték arányú budapesti szállodák között díjazta.


A neves belföldi szállásfoglaló portál, a Szállásvadász 2012-ben és 2013-ban is az ott foglaló vendégek véleménye alapján "Kitűnő szálláshely" minősítéssel ismerte el szállodánkat.

A Charles Hotel elnyerte a Venere.com szállásközvetítő portál éves díját, a Top Clean 2013-at, melyet a foglalók szavazatai alapján ítélnek meg a legtisztább szállásoknak. Büszkék vagyunk arra, hogy szállodánkban különös figyelmet fordítunk a higiéniára, és örömmel látjuk, hogy ezt vendégeink is értékelik, hiszen számunkra az ő kényelmük a legfontosabb.

Hotel Charles

Amerika legnépszerűbb Kelet-Európával foglalkozó útikönyve, a Frommers Guide 1993 óta minden kiadványában ajánlotta szállodánkat.