Elismerések

Body: 

Büszkék vagyunk rá, hogy több, vendégeink elégedettségén alapuló díjat is kapott szállodánk. Ezzel bebizonyosodott egyik legfőbb célkitűzésünk eredményessége. Célunk, hogy vendégeinket a tőlünk telhető legnagyobb törődéssel szolgáljuk ki, maximális figyelemben részesítsük őket. A közismert Tripadvisor, mint független, nemzetközi értékelő honlap több éve díjaz bennünket, mint a pozitív visszajelzések alapján különösen ajánlott szállodát. Az utóbbi években több elismerő táblácskát is kaptunk tőlük, mellyel a Hotel Charles-t a legjobb ár-érték arányú budapesti szállodák között díjazta. A hotelünkhöz tartozó János Étterem a TripAdvisor oldalon a vendégektől folyamatosan kiváló értékeléseket kap, ennek köszönhetően az étterem Kiváló Tanúsítvány-díjakat is nyert.
Szállodánk az egyik legnagyobb online közvetítő partnerünktől, a Booking.com-tól is folyamatosan elismeréseket kap.

A neves belföldi szállásfoglaló portál, a Szállásvadász 2012-ben, 2013-ban, 2014-ben és 2015-ben is az ott foglaló vendégek véleménye alapján "Kitűnő szálláshely" minősítéssel ismerte el szállodánkat.A Charles Hotel elnyerte a Venere.com szállásközvetítő portál éves díját, a Top Clean 2013-at, melyet a foglalók szavazatai alapján ítélnek meg a legtisztább szállásoknak. Büszkék vagyunk arra, hogy szállodánkban különös figyelmet fordítunk a higiéniára, és örömmel látjuk, hogy ezt vendégeink is értékelik, hiszen számunkra az ő kényelmük a legfontosabb.

Hotel Charles

Amerika legnépszerűbb Kelet-Európával foglalkozó útikönyve, a Frommers Guide 1993 óta minden kiadványában ajánlotta szállodánkat.